nuffnang

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 4 June 2011

SAYA BLOGGER HIJAU YANG CINTAKAN KEHIJAUAN DUNIA..



balik je rumah tadi, stret pergi bilik abah jumpa dia n tanye pasal malam ni boleh keluar tak makan-makan ikan bakar dekat alai?
macam biase sebelum beri kate putus dia dok tanye macam-macam, pergi dengan sape lah,pukul berapa balik lah
aku pon takut-takut nak jawab sebab kalau aku cakap keluar dengan nabil, kompem-kompem dia tak kasi.
macam biase, aku ni jenis takut lah jugak nak kelentong
terus jawab "pergi dengan nabil,abah"


stret dia bagi ceramah dekat hakuw!sampai touching aku, air mate jatuh, hati luruh
bukan senang dapat macam ni, keluarga nabil belanje dan pelawa lagi tu
tak ke sakit hati kalau kita tak dapat pergi?
katenye, tunggu kahwin baru boleh

perhhhh
jiwe remaja aku memeberontak habis lah
rase nak je lari ikut pintu belakang
kang kalau aku buat pulak,tak pasal-pasal kene belasah lempang dengan bapak aku
 siottt lah hari ni
kesian dekat nabil. dia nak sangat-sangat aku join
rase sebersalah aku dengan dia
mujur dia faham

cisss!

nak menganjing mate ade la.. haha

.................................................................................

lepas tekanan aku luahkan semua ni

nasib baik ade tempat mengadu, walaupun belog aku tak bermulut,tapi dia setia mendengar rintihan ku. ni yang buat aku bertubi-tubi sayang dekat baru aku. belog lame ku kesian ditinggal tanpa kabar berite. sob sob


Segmen abang Ben

jadi,selain layan perasaan, aku pon layan lah entry-entry bloger yang lain. klik tang sane,klik tang sini, tuptup
blog abang Ben aku klik, dia ade buat segmen.
segmen pasal orang gile blog nak dikenali supaya dapat follower yang banyak supaye ramai orang bace luahan hati dia dan lepastu cakap eh kau,giler glamer plak eh. pi gi daa~

teeetttt.

haha,cakap tak sedar diri pulak. sebelum kene kutuk,saya minta maaf terlebih dahulu yer
tengah emo dengan masalah hari ni . (alasan)
........................................................................................




DUNIA BLOG BERMAKNA BAGI SAYA KERANA DIA TEMPAT SAYA SHARE PENDAPAT SAUNYA,BLOG TEMPAT SAYA MEREPEK-REPEK,BLOG TEMPAT SAYA LUAH PERASAAN YANG EMO DAN TAK EMO, BELOG INI SAYA SAYANG SEBAB DIA BACIN, HAHA. LAGI PUN BELOG NI SAYA AKAN HASILKAN ENTRY INFORMASI-INFORMASI TENTANG FESYEN,ARTIS-ARTIS YANG DEKAT DENGAN MATE SAYA (konon paparazi la) TUTORIAL DAN SEWAKTU DENGAN NYE. ... 


.............................................................
mahu join, jom klik banner abang ben tu
bace detail dekat situ
kat sini tak detail sebab aku stret to the point dengan ape yang segmen tu mahukan



17 comments:

Wahida said...

Jalan-jalan dekat sini daripada blog En. Ashaari :D

solomolo said...

singgah sebelum segmen tutup...
happy blogging...
[^_^]

shopping2u said...

jln2 kt sini dri blog beng beng boom.. :).. mampir sini deh ..

http://www.my-shopping2u.com

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

,salam perkenalan...
singgah dari blog BA...

da join yg semalam punya... hari ni cuma nak melawat blogger hijau... hee

,happy blogging...(^^,)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
aipp.. aippp..
Nadh wat lawatan kat geng blogger ijau ni. :)

Salam ziarah, salam lawat dari Nadh. :)

Jemput la baca 100 Letters of LOVE
dan Pemes Versi Nadh


rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

aRa ❤ aFiq™ said...

ara dtg singgah cni dr blog BA..
happy blogging ^^

piko said...

hye jenjalan sini.. lawatan geng blogger ijau.. dah ikut awak jugak..:))

.fariza. said...

all the best~

pha is said...

salam bloger hijau. datang terjah dari blog BA. jom ushar :
ubat gigi punca ulser?
permainan angry bird terbesar

Bahijah~ said...

segmen HIJAu punyer..hehe
jalan2...

raje carl said...

anda sangat comel ..
skodeng dr blog BA :)

Pak Syahot said...

singgah cni dr blog abg ben....x sempat plak nk join segmen abg ben...tp ttp nk blogwalking kt blog2 yg join segmen abg ben...
klau senang, lawatlah ye blog
http://paksyahot.blogspot.com

terime kaseh daun keladi...

saya eqa ikram said...

jalan2 cnh dari blog abg ben :)

Ini Kisah Tia said...

Tia singgah dari blog abang Ben ;)

Hormati Mereka Yang Lebih Tua

GaRy™ said...

gary singgah dari blog abang ben!! gary follow cne yer~..

Farid Ahmad™ said...

Salam kenal. Jemput singgah blog ciput saya :)

http://rilek-sat.blogspot.com/

Nenek Fasola said...

singgah dr blog abg ben ;)

jemput singgah blog nenek http://penglipurlarafasola.blogspot.com kalau nk follow pun buleh! hehe ;D