nuffnang

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 1 June 2011

Contest : ''Aku Dan Dia" by Rizwan Ewan

Assalamualaikum.

Hamboi,bab2 gosip korang suke eh, baru bikin gempak pasal dak nabil curang dengan aku,langsung blog aku viewer dalam entry "Pakwe Haku Ade Perempuan lain!!" menaik dari jangkaan aku eh ,kalah entry "Hana Tajima Buat Tutorial Lagi" hari tu
sampaikan dah 3 hari berlalu,masih lagi yang mau sekodeng2 entry tu, aiyaa. hahaha, sampaikan nabil sendiri pon terkene dengan aku. 
dia cakap,mula2 tengok tajuk entry dah tau aku dok kutuk2 dia sebab katenye aku jeles dengan gambar tu.
tup tup dah bace,hambek kamu,terkene wakenabeb la u
hahaha
Im sorry 
:p


........................................................................

ok, back to the point
Contest Aku Dan Dia
by, Ezwan Ewan



wahhh,aku rase lah kan, contest ni jarang kot ade.
nak-nak,anak lelaki yang buat contest ni.
hamboii, mesti mamat ni jiwang ek, sebab yelahkan berani buat contest yang ade kaitan dengan cintan-cintun ni. 

ape lagi beb, mau join lah aku.
sebab belog aku baru lagi kan, so entry pasal D'rabell pon agak masih kurang lagi.
name je D'rabell tapi ciput je ade. hahaha
rilek luu,biaw la panas kan enjin dulu. dah panas,hambek ko, mencarut-carut aku cerita nanti

HALAMAK AIHHH!!

tersalah bace

padah betul aku ni laaa.. aku tak bace habis-habis entry dak ewan ni haa. 
dah kali ke 4 aku klik page dia ni.
aduhh

contest Aku dan Dia ni boleh dengan kawan ke,adik ke,abang ke,kakak ke atau pakwe ke,makwe ke.
hahaha. otak aku ni nape pikir lain ni??
asik pakwe je..
haishh
agaknye,sebab aku tgok pic contest tu kot, aku pikirkan dengan pakwe ke makwe ke
adoiii
 buat koyak muke lah.

muke mintak di koyakkan.
:p
...............................


ok,aku dah mule merepek.  sebelum parah, baik aku settle kan antare aku dengan mamat buat contest ni

.......................................



" D'rabell " . tu name gabungan aku dengan hencik nabil . ok?
kami dah lame, since 09.04.2009 so maknenye mengikut hari ini punye kiraan, dah 2Tahun 1Bulan 3Minggu 2Hari. clear?
Tujuan aku join contest ni, sebab nak hadiah topap tu, tak dapat 40hengget xpe,tapi aku nak jugak topap maxis tu. sebab hari2 duit topap kitaorang selalu jalan. 
biase lah, manje2 punye citer,
selain itu, saje je nak cube nasib, mane tahu kan ,aura aku dan dia ni kuat.. hehe
:p
super poyo je aku punye detail ni.

ni picture yang aku pertaruhkan ok.

ni pon pic aku pertaruhkan ok. haha melampau, lebih-lebih pulak

ok lah.
 pemilik contest ni, nak tahu tu je kan. tak lebih-lebih kan?
jadi, dengan itu, tamatlah temuramah ini.




^-----------^

....................................


pakcek sebelah jeles tengok aku bawak RXZ
katenye, "rock la kau! pakcik pon naik moto biase2 je, kau tambah arai lah, baru gempak"

hahaha..
memandai je



muka endon aku. maksud aku, pakwe aku yang endon ni. kelakau. haha


gambar kenangan kami menyambut hari anniversery 2 tahun.
time kat hospital ni melawat dan jage arwah nenek nabil. :,(
rindu


semoga kami sentiasa bahagia,
sentiasa memahami antara satu sama lain,
percaya sesame sendiri,
sentiasa mencari kebahagiaan bersama
dan berpegang janji yang telah terbina walau kadang2 aku terase ingin gusti dia.

10 comments:

Rizwan Ewan said...

assalamualaikum ? thanks sudi join contest yang wan buat ni ;) best entry nad ~ smoga berjaya ;)

cik suhailah said...

cute deh . kite nak join , tp tade pasangan laa .hee :)

umiliza989 said...

jom join contest cute nie...
http://norliza989.blogspot.com/2011/05/jom-join-contest-cute.html

nuramira said...

wahh sangat sweet (: jelous pulak nengoknyaaa . -,- hee Semoga Bahagia hingga ke anak cucu <3

zaim mahfuz said...

wah cantik gambar2 ni ea huhu...ada masa komen kat sini lak ea...komen je

http://ustazdonut.blogspot.com/2011/06/contest-aku-dan-dia-by-rizwan-ewan.html

Nad Fieya D'rabell said...

wan : aminn~

Nad Fieya D'rabell said...

sue : alololorr boleh je,dgn kwn pon xpe

Nad Fieya D'rabell said...

umiliza : ^^

Nad Fieya D'rabell said...

nuramira : hehe..thanks^^

Nad Fieya D'rabell said...

zaim mahfuz : thanks