nuffnang

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 13 June 2011

Akademi Fantasia yang buat aku tak puas hati malam ni


tak syiookkk!!.


 sejak Akademi Fantasia nak tutup selame-lamenye ni,aku dah makin rajin kot tercegat depan astro ria tu stiap hari sabtu,9 malam dah sediakan popcorn sambil bukak volume kuat-kuat lepas tu mak datang dan   sound serta popet potpet macam biase.
haishhh.

harini,lepas je tak puas hati dengan kedudukan pemenang  
aku terus tak dek selere nak tidoq. tak syok lah. tak syok!
aku target Hazama menang dan juara. alhamdulilah,jadi nyata
dan tempat kedua tu Fina.
tapi Lena pulek yang sondol . huh.
dan azri tempat keempat

aiyaaa...

fina
sumber: dari photo facebook page Sassu

...............................................

tapi kan kenape ek,peminat-peminat Fina dan Lena ni asyik tak puas hati je.
cube korang bace comment-comment dalam page Akadami Fantasia 9 tu. 
ade dok ngutuk,ade dok puji..
haishhh.. xmoh la dok kutuk-kutuk secara kasar gitu.

secara jujurnya,aku tak lah minat sangat dengan AF ni,dulu iyelah minat sampaikan time tu aku darjah enam,simpan poster Vincent,pastu berangan-angan dapat kawen dengan dia..muahaha,tapi tak jadi kenyataan. anggan ku musnah. muahaha
so, memang tak dah fanatik macam dulu. sebab dah muncul macam-macam page,boikot tu lah inilah,tak puas hati itulah inilah,gosip lah itulah inilah.. haishhh macam macam itulah inilah,lah dikatekan. haa hambek kaw.

bebalik pada cerita. aku tak lah tengok diari sangat.
 so perangai diorang dalam diari ni pon aku tak faham sangat.
oleh itu aku tak mahu comment ape-ape.
yang aku nak comment Hazama memang kebabom!!!. 
kedudukan fina dan lena,aku tak suke. 
aku tak suke sebab bakat Fina lebih menonjol dari Lena. 
dan bukan sebab perangai diorang. yang tu lain cerita.
dan bukan jugak aku nak Fina menang sebab dia dekat dengan rumah aku...
tidak.tidak. aku tak pilih kasih.. heee

dan korang yang nak kritik tu mesti ade adab beb,jangan dok kutuk lepastu maki hamun dengan bende ni.
haishh,buat malu je.
macam tak professional langsung.
 semua ni kan hiburan. bukan tempat makian.
nak maki jangan tengok,tutup mate. pergi mengaji.
hambek kau.
 ok dahh ulas panjang-panjang nanti,aku pulak jadi sewel


...................................................................

Tahniah kepada pemenang-pemenang AF9 .
^^

Hazama. tak hensem rambut panjang.tapi dah potong,tergoda saya.. muahaha

Lena. rock lah jugak

fyna yang lantang

azree ditangga ke-4 , bukan ke -5. cute ^^.



10 comments:

kotak bulat said...

xtgk af ni..hehehe... tp tgh tgk kt utube...rumah xde astro.. :P

Jerung Gergasi said...

tak suka AF ..boikot AF ..haha

hamzah ian said...

aku tak penah tgk af last ni.. hehe

Nad Fieya D'rabell said...

kotak bulat :: hehe. kat youtube bnyak kali boleh rewind blik kan.. ^^

Nad Fieya D'rabell said...

jerung gergasi :: muahaha,udah2 le,da tamat pon

Nad Fieya D'rabell said...

hamzah ian :: ececeh ckp je le tdo awal smlam :p

Shazmiey Abdurahman said...

hahah..dah tak tgk af...mcm dah muak dahh..

emieysandra said...

skg ni ramai sgt dok mngutuk2 org kt fb..bajet la diorg baik sgt, huhu~

Nad Fieya D'rabell said...

shazmiey :: haha. dah abes pon.

Nad Fieya D'rabell said...

emieysandra :: haa kan. tahu xpe.. huh