nuffnang

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 21 December 2012

Budak pemalas nak update blog


Roomate aku AZi dan ADah..
Rajin betul bukak buku.

Azi. Aku tengok cara dia belajar.pon dah buat aku gerun.
Fuhh,tidur lewat malam bangun awal pagi.
Semata-mata nak mengadap buku undang-undang dia yang tebal gedabak.

Adah. Dia pon same. Balik tukar baju terus buka notebook layan fb dia,twitter dia lepas tu buka buku belajaw berjam jam.
muka stress,tension sebab test.
Nak ajak guraw aku yang balik takut

Aku. Aku terus bangun pagi main henpon pastu main game lepas tu youtube lepas tu facebook pastu blogwalking pastu bace buku kejap tak berape jam dah dengkur .
Dari pagi sampai malam tu jelah keje aku.
Pemalas.

Ape nak jadi dengan aku ni. Hishh.

Agaknye kene tunggu fail dalam exam baru nak sedar kot.

Rakan-rakan coursemates aku mesti tengah hempas pulas mengadap buku..

Arghhhhh wake up nadhirah!!!

2 comments:

hafizan baharudin said...

xyah study nad..kuikuikuikui..:P..

tenku butang said...

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/